Despre EpicVisits

Bine ai venit în comunitatea Epic Visits, prima platformă de rezervări pentru pachete tematice de cazări și experiențe.

Povestea noastră a început în anul 2019, când am lansat Ferestroika, primul muzeu privat al vieții cotidiene în comunism din București. Într-un apartament tematic am reconstituit viața reală a unei familii, din perioada anilor ‘80, la baza întregii experiențe imersive stând conceptul Atinge- Gustă - Descoperă. Am întâmpinat multe provocări, dar am și câștigat experiență și curajul de a vedea că este nevoie de o nouă abordare când vine vorba de turism, care să țină cont de nevoile și preferințele călătorilor. Ferm convinși că această cale are potențialul de a schimba felul în care percepem călătoriile, am conturat Epic Visits.

Cum funcționează:

 1. Partenerii noștri nu vând experiențe de cazare și activități în mod separat, ci doar în cadrul pachetelor tematice.
 2. Toate listările sunt structurate în tematici de vacanță incitante, de la escapade romantice până la aventură și adrenalină, toate gândite să ofere și să asigure vacanțe și experiențe de neuitat.
 3. Disponibilitatea pachetelor se bazează pe un sistem de sincronizare cu alte platforme de booking, tocmai pentru a evita suprapunerile nedorite. Data de rezervare nu poate fi plasată cu mai mult de 85 de zile înainte de data la care începe călătoria.
 4. Un pas important de securitate se bazează pe validarea și protejarea datelor dumneavoastră, astfel de la plasarea comenzii veți intra în contact direct cu proprietarul. Timpul maxim de așteptare pentru validare este de 3 zile, în caz contrar tranzacția se anulează iar suma de bani se returnează în contul dumneavoastră.
 5. Platforma noastră oferă o comunicare directă cu gazdele, astfel veți putea să le adresați întrebările și nelămuririle direct.
 6. După ce s-a încheiat o tranzacție cu succes, Stripe va procesa plata în mod automat virând suma aferentă gazdei din momentul în care experiența de cazare s-a încheiat.

Beneficii

Pentru proprietari

 1. Mai mult timp – persoană de contact și suport dedicată, mai puțină birocrație, tranzacții rapide și sigure bazate pe integrarea cu Stripe, sincronizarea cu alte platforme de booking.
 2. Mai multă vizibilitate – conectați-vă cu o audiență premium, beneficiați de servicii de promovare adiționale (PR, Media, Photo-Video și multe altele)
 3. Valoare adăugată – consultanță în marketing și vânzări
Pentru călători
 1. Mai multă inspirație – planifică-ți următoarea vacanță găsind pachetele ideale de călătorie
 2. Experiențe curatoriate – salvează timp și alege ce ți se potrivește
 3. Locații vizitate de noi – staff-ul nostru a vizitat fiecare locație listată cel puțin o singură dată, pentru a se asigura că sunt respectate toate standardele de calitate
 4. Poți rezerva cu încredere – oferim suport 24/7, ne bazăm pe un sistem de plată online gestionat de Stripe, sigur și și rapid, fără costuri adiționale la anulare.

Ne poți contacta oricând la adresa de email team@epicvisits.comdacă vrei să afli mai multe informații despre proiectul nostru. Explorează. Evoluează. Epic Visits!

Intrați și pe pagina noastră de Facebook.