Crește loialitatea

clienților tăi cu

Epic Visits Corporate.

Beneficii, premii și campanii personalizate pentru consumatori.

Crește loialitatea

clienților tăi cu

Epic Visits Corporate.

Beneficii, premii și campanii personalizate pentru consumatori.

Conectează-te altfel cu clienții tăi.

În ziua de azi, sunt atât de multe metode prin care un brand poate interacționa cu consumatorii săi. Dar cum o alegi pe cea mai eficientă? Răspunsul nostru: țintește-le inima.

Epic Visits oferă companiilor primul serviciu dedicat de creare a unor experiențe de brand personalizate, punând bazele unui nou canal de comunicare și promovare cu publicul lor țintă.

De ce să investești în emoții?

Campaniile ce se concentrează pe conținutul emoțional au o performanță de două ori mai bună decât cele bazate pe rațiune (studiu neuromarketing). O experiență memorabilă își poate lăsa amprenta într-un mod profund și personal. Ea creează relații de durată între consumatori și brandul care a făcut acea experiență posibilă.

Care este cel mai important și abordabil sentiment pe care îl poate accesa brandul tău? Răspunsul este emoția însoțită de experiența călătoriei.

Cum te ajutăm

Am identificat 2 abordări ușor de implementat care dau cele mai bune rezultate pentru branduri.

Experiențe personalizate

Epic Rewards

Experiențe personalizate

Pornind de la valorile brand-ului, proiectăm experiențe unice, combinând cazări și activități. Compania ta poate folosi acest „epic visit” într-o campanie promoțională sau ca un beneficiu limitat pentru partenerii și consumatorii săi.

În plus, îți poți promova campania și în secțiunea de homepage a site-ului epicvisits.com. Astfel, ajungi la noi audiențe.

Epic Rewards

Sub forma unor gift carduri foarte ușor de implementat, aceste beneficii sunt opțiunea ideală atunci când vrei să oferi clienților libertatea de a alege.

De ce Epic Visits?

Acces rapid la sute de listări cu factor epic

Asocierea cu cea mai inspirațională categorie de produs, turismul

Un nou canal de promovare și vizibilitate

Industriile cu care am lucrat

Bancar

IT & Electronics

Băuturi

Contactează-ne!