Primăvara înfloresc experiențele epice

...Iar noi ne pregătim să le culegem și să le transformăm în idei de mini vacanțe pentru tine; de mici escapade de care să te bucuri la finalul unei săptămâni grele și obositoare.

Anul 2020 a fost o provocare, neplăcută ce-i drept, pentru noi toți. Ne-am creat noi rutine, noi pasiuni iar casa a devenit un loc al job-ului, al sfârșitului de zi, dar și al vacanței.

Ușor, ușor însă, lucrurile par să reintre pe un făgaș normal, să vedem reîntoarcerea la normalitatea de altădată. Astfel că, vrem să privim această primăvară ca pe o renaștere: a naturii, a lumii, dar și a oamenilor.

Ți-am pregătit, așadar, o listă cu cele mai frumoase destinații pentru această primăvară, care să îți ofere experiențe cât mai complexe și complete, cât pentru un an de pauză.

Și dacă tot vorbeam despre acest anotimp în care natura e elementul central, te invităm în inima pădurii, acolo unde vei descoperi fauna, flora, șederi de vis și vei avea parte de experiențe memorabile.

Azuga- City Break (2 pers)

Pentru început, ce ai spune să călătorești în România cu senzația că ai ajuns într-o țară nordică? Nu vei vedea Aurora Boreală, dar promitem că te vei bucura de un cer înstelat și o priveliște care îți va tăia respirația: Calea Lactee înrămată de munții de pe Valea Prahovei.

Locația sub forma unui Igloo se află chiar vis-a-vis de pârtie, așa că dacă vei alege un weekend romantic la început de primăvară, s-ar putea să aveți noroc și să vă bucurați și de o zi la schi.

Cazarea se face într-un cort în care luxul este la el acasă și unde vei beneficia de toate facilitățile. În plus, nu-i așa că abia așteptați să faceți o baie fierbinte, învăluită în miros de muguri de brad, sub privirile curioase a peste 5 milioane de stele?

Șinca Nouă - Horse Riding Adventure For Beginners (3 Nights)

Probabil însă că ți-a lipsit și aventura în 2020, așa că pe site-ul epicvisits.com ți-am pregătit o suită de experiențe care să-ți crească adrenalina. Una dintre acestea, pe care te invităm să o trăiești în această primăvară, ar fi această vacanță specială în care, pe lângă o cazare deosebită și mese delicioase vei avea parte și de provocarea anului: să iei primele ore de echitație. Te vei bucura atât de cursuri, cât și de plimbări în natură pe spatele calului. Iar surprizele nu se opresc aici: împrejurimile ascund multe comori care așteaptă să fie descoperite de vizitatori, iar oamenii locului sunt pregătiți să-ți spună poveștile acelor meleaguri.

Brasov- Gourmet Escape (2 Nights)

Fie că te-ai săturat de bucătăria de acasă sau că ai fost suficient de responsabil, încât nu ești nevoit să ții dieta tot anul 2021 pentru a-ți reintra în formă, Brașov Gourmet Escape e aventura ta culinară; o simfonie de gust și savoare care să-ți bucure papilele gustative. Chiar dacă locația se bucură de o arhitectură unică, de o istorie bogată și de împrejurimi care te vor fascina, meniul va fi, cu siguranță, vedeta acestei vacanțe. Chef-bucătarul Gabriel Tóth te va delecta cu un meniu cu șase feluri diferite de mâncare, acompaniate cu vinuri locale, ce-ți vor aminti de legendele lui Bacchus.

Valea Doftanei- Gourmet Weekend (2 pers)

Iar pentru că frenezia de gusturi românești nu se termină niciodată, completăm seria de escapade în tărâmul celor mai bune preparate cu o invitație pe Valea Doftanei, la hotel ATRA. Dincolo de peisajul îmbrăcat în munții care se oglindesc în apa turcoaz a lacului Paltinu; peisaj de care te vei putea bucura din orice cameră a hotelului, în cele două nopți de cazare vei putea gusta din preparate alese, feluri bogate și diversificare, acompaniate de vinuri de soi. Serile se vor încheia romantic, la lumina focului de tabără, așa că adu pe cineva drag cu tine, alături de care să scrii povestea de dragoste a primăverii.

Rucăr- Family Holiday in Charming Village (3 Nights)

Pentru cei mai mulți dintre noi, anul 2020 a fost o lecție despre importanța oamenilor apropiați. Tocmai cu acest gând, am pregătit o mulțime de vacanțe create special pentru familii, care îți vor oferi și mai mult timp de calitate petrecut în compania celor dragi. Această escapadă de 3 nopți în Rucăr este definiția unei astfel de vacanțe, ce împletește armonios tradiția cu activitățile în natură. Te vei bucura de o ședere într-o casă de tip muzeu, vei gusta din preparatele organice, pregătite în bucătăria fermei și te vei putea distra în plimbări cu bicicleta, drumeții ghidate, caiac, plimbări cu trăsura ori pescuit. Gazdele primitoare îți vor asigura o vacanță care să izvorască din esența cuvântului „familie”.

După o lungă perioadă de izolare de experiențe și de frumusețile lumii, te invităm să retrăiești bucuria călătoriilor care trec de bariera unui simplu concediu. Nu mai pierde timpul pe canapea, căutând răspunsuri la întrebarea: „Și ce facem după ce ne cazăm?”. Pachetele tematice by epicvisits.com sunt special proiectate pentru ca firul vacanței să nu se întrerupă, iar tu să ai parte, alături de cei dragi, de momente cu adevărat memorabile.

Fii în continuare responsabil și în acord cu măsurile impuse de autorități și bucură-te de o vacanță în această primăvară în deplină siguranță în una (sau mai multe) locații epice!

Așteptăm să ne povestești pe unde vei merge :)